Halve dag vergaderen met Golfclic in Nijmegen - Uniek vergaderen op de Golfbaan

Bij het halve dag vergaderen met Golfclic in Nijmegen is inbegrepen:

  • Gebruik van de vergaderzaal voor een halve dag
  • Ontvangst koffie/thee en lekkernij
  • Koffie, thee en ijswater tijdens de vergadering
  • Lunch met luxe broodjes, koffie, thee, melk en jus d ’Orange
  • Golfclinc van 2 uur 

  Prijs: vanaf € 76,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen
  Optioneel: Extra uur golfclinc + € 10.00 p.p.

  De prijs van het halve dag vergaderen met Golfclic op de golfbaan in Nijmegen is geldig tot 31 december 2024.

Ontspannen vergaderen op de Golfbaan

Combineer uw vergaderbijeenkomst met een leuke golfclinic in Nijmegen. Bij onze golfbaan kunt u ontspannen vergaderen in een sportieve omgeving. Met ruime en gratis parkeergelegenheid, elektrische laadpalen, een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken, verschillende ruime zalen met een eigen terras tot een maximum van 100 personen en als toetje uitzicht op de golfbaan bent u bij ons helemaal aan het goede adres.

Sportieve en culinaire mogelijkheden

  Vanzelfsprekend kunt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met de golfsport. Of u nu kiest voor een golfclinic of golfronde, de balans tussen ontspanning en inspanning doet wonderen. Wanneer u uw bijeenkomst smakelijk wilt omlijsten, bieden wij veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. 

Top golfbaan in heuvelachtige omgeving

45 volwaardige holes in een schitterende, heuvelachtige omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. 
Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27-holes golfbaan aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18-holes golfbaan aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging. Net als in de baan worden in het gezellige clubhuis begrippen Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven. De Golfbaan beschikt ook over een overdekte Driving range op twee niveaus, een putting green en uitgebreide oefenfaciliteiten. 

Onze partner