Uw zakelijke bijeenkomst in Hanzestad Zutphen met het 8-uurs Vergaderarrangement

Bij dit 8-uurs Vergaderarrangement in Hanzestad Zutphen is inbegrepen:

  • Ontvangst koffie/thee en lekkernij
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater in de zaal
  • Mints
  • Lunch
  • Snack in de zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik flipover, beamer en projectiescherm

Prijs: € 67,50 p.p.

De prijs van dit 8-uurs Vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Vergaderen op een historische plek in Hanzestad Zutphen

Bij deze vergaderlocatie in Hanzestad Zutphen vindt u alle gewenste services die u nodig heeft om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Met een ligging aan het mooie en historische plein in één van de oudste steden van Nederland is dit de perfecte uitvalbasis voor een vergadering in een leuke stad. Tijdens de break kunt u het oude centrum inlopen voor een mooie wandeling. 

Faciliteiten

Het hotel heeft een gezellige lounge, een restaurant voor ontbijt en de trendy Brasserie 6 (voor lunch & diner) met groot verlicht en verwarmd terras en een lift. Daarnaast beschikt het hotel over een bagageservice.

Vergaderzalen

Deze locatie beschikt over 2 historische Stijlkamers die u kunt reserveren voor een vergadering in een stijlvolle vergaderruimte. Naast twee Stijlkamers, beschikt het hotel ook over een sfeervol restaurant. Brasserie 6 is geschikt voor het organiseren van een bijzondere receptie, maar ook voor een zakelijke lunch of een uitgebreid diner. Er zijn tal van mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie

Onze partner

Vergaderen in Hanzestad Zutphen

Dit gezellige en sfeervolle hotel ligt midden in het centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur en kunst. In het hotel bevinden zich zowel 17e & 18e eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst. Gelegen aan de IJssel, het hotel is goed bereikbaar vanuit steden als Apeldoorn, Arnhem en Deventer en centraal gelegen in de Achterhoek & op de Veluwe.

Faciliteiten

Een culinaire toplocatie! Brasserie 6, met zonnig terras, is dagelijks geopend voor de koffie, lunch of diner. SH & Friends is gevestigd in de gewelvenkelder, dit is een initiatief van Peter Gast en Jacquline van Liere van Michelinsterren restaurant 't Schulten Hues. Hier worden 'signature dishes' geserveerd van collega sterrenchefs in brasserie-stijl. Daarnaast is het ook mogelijk om te lunchen of dineren bij Michelinsterren restaurant 't Schulten Hues. Een ware culinaire verwennerij.


In de loungebar kunt u gezellig borrelen of koffie drinken. In het Serrerestaurant met haar glazen dak wordt het ontbijtbuffet geserveerd. I.c.m. de Loungebar en binnentuin vormt dit ook een perfecte locatie voor een receptie of feestavond tot wel 250 personen.


In de 17e & 18e eeuwse stijlkamers kunt vergaderen in stijl. Maar deze zalen zijn ook een fantastische locatie voor een lunch, High-tea, diner of receptie. Aan de overzijde bij 't Schulten Hues bieden wij nog 2 modern ruimten voor vergadering of diner.


Uw vergadering combineren met een leuke activiteit? Bij kookstudio 07 kunt u met uw gezelschap, onder begeleiding, de heerlijkste gerechten bereiden.

Ligging

Midden in het centrum van de oude Hanzestad Zutphen. Goed bereikbaar en centaal gelegen vanuit de steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Op loopafstand vindt u alle bezienswaardigheden, restaurants, terrassen, bijzondere winkels en de IJssel. Een ideaal uitgangspunt voor uw zakelijk evenement of voor een bezoek aan de stad.

Omgeving

Zutphen is gelegen op de rand van de Veluwe en Achterhoek. Een ideaal uitgangspunt van een fietstocht langs de vele kastelen in de Achterhoek of de prachtige natuur van de Veluwe. In de omgeving zijn ook diverse wandeltochten uitgezet en kunt u bijvoorbeeld door de uiterwaarden van de IJssel naar het mooie Deventer wandelen. Laat u ook verrassen door het pittoreske Zutphen met haar vele hofjes, straatjes en monumentale gebouwen. Een mooi authentiek centrum.